maanantai 17. elokuuta 2015

ja tehisura jatkuu, paitsi toinen

Kuulumisia vois vähän päivitellä pitkästä aikaa tännekin.


Jätin hakematta Jayn kanssa tokotehikseen ensi kaudelle, kun menee päällekkäin mun valmennusryhmän kanssa, niin musta tulee ensi kaudeksi valmentaja. HSKH aloittaa tehiksen lisäksi myös nuoremmille koirakoille valmennusryhmän, ja olen toisen ryhmän päävalmentaja. Oli niin mielenkiintoinen projekti etten vaan osannut olla menemättä, vaikka samalla jäi itseltä sitten tokotehis pois. Toisaalta olin myös miettinyt muutenkin haistella uusia tuulia, ja etsiä motivaatiota, tokon suhteen. Uudet säännöt ei ole lisänneet motivaatiota toivotulla tavalla, ja en muista edes milloin kävin viimeksi kunnolla treenaamassa tokoa. Agitehisura sentäs jatkuu, vaikkei päästy arvokisaryhmään, kun puuttui arvokisakokemus (ryhmään pääsi vain sm ja karsintakisoissa about finaalitasolla kisanneita) sen tuplanollan puuttumisen vuoksi. No samat kouluttajat +tehiksessä päävalmentaja Sannan lisäapu käytössä. Syksyllä jatkuu myös Elinan ihanat treenit.


Jayltä lähti pallit tuossa juhannuksen tienoilla, ja pidettiin kk taukoa kaikesta (sen edellisen tauon päälle), ja agikisakentille palattiin hienosti heinäkuun lopussa nollalla ja kolmostilalla Riihimäellä. Hyllyjä on keräilty sitten senkin edestä. On Jay vaan kumma tyyppi, jos tekee nollan on palkintopallilla, mutta muuten mennään miljoonaa ja hyllytetään, TAI tiputetaan se yksi rima. voi elämä tuon riman kanssa, niitä on tullut nyt muutamassa startissa, ja heti kun muistutan niin muistaa taas hyppää, mutta sitten se muisti kestää sen puolikkaan radan verran ja sitten saattaa taas tippua. Pari kisaa voi mennä ihan ilman yhtään rimaakin. Joensuussa kävin nolaamassa itseäni olemalla ihan kuutamolla, Jay oli ihan outo, teki mm kaksi kontaktivirhettä, joita ei ole tullut vuoteen, sitten ykkösluokan. Tuli myös kepeiltä pari virhettä, muttei tullut neljässä startissa kuin yksi rima muistaakseni.


No nyt on pari viikkoa treenailtu vauhtia ojangossa, ja olen oikein hakemalla yrittänyt saada kisavireen ja vauhdin ja saada tiputtamaan. ja ensin se onnistuikin, mutta sitten taas ei tiputtanut sitten millään, ennen kuin oli ihan väsy.


Sellaista, nyt siis syksyllä treenataan agia ja paljon, ja kisataan, ja yritetään löytää se tokomotskakin jostain takaisin, jos meinaa karsintoihin suunnistaa.

1 kommentti: